Leveringsvoorwaarden

Wij leveren uitsluitend in Nederland.

Bestellingen geplaatst voor 17:00 gaan dezelfde dag de deur uit, m.u.v. feestdagen en weekeinden. Bestellingen die zijn geplaatst op Zaterdag en Zondag worden in alle gevallen op de maandag erop (muv feestdagen) behandeld en naar u opgegeven adres verstuurd.

U betaald bij ons GEEN verzendkosten. 

Elke vertraging als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (storm, sneeuw, vertraging van de drager, ect …) worden niet beschouwd als een grond voor terugbetaling, deze gebeurtenissen buiten onze verantwoordelijkheid en onze inzet kunnen wij niet voor verantwoordelijk worden gesteld. 

We doen er alles aan om onze deadlines te halen, maar in geval van problemen van laattijdige levering buiten onze controle, aarzel dan niet om ons te contacteren, zodat we onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de vertraging. Alle aangeboden levertijden zijn op basis van best effort. Zoals elke webshop is ook Witteplaat.nl afhankelijk van derden voor het juist afleveren van de producten. Wij geven dan ook niet een garantie af als het gaat om levertijden. Houdt hier dus rekening mee. Track en trace codes krijgt u direct van onze parcel dienst in uw opgegeven mailbox. Het kan zijn dat uw maildienst dit ziet als spam. Controleer dus uw spambox. Wij maken gebruik van Live tracking. U kunt met onze parcel dienst afstemmen om uw pakket bij een pakketshop bij u in de buurt te laten leveren. Om hiervan gebruik te maken moet u op de dag van zending reageren op de eerste mail die u van hen krijgt.

Als u meerdere items heeft besteld, kan het zijn dat de levering word uitgevoerd in meerdere zendingen. Hierover informeren wij u hetzij via uw opgegeven e-mailadres of telefonisch.

Op het moment van de levering, controleer de staat van de producten. In het geval van beschadigde goederen, raden wij aan voorbehoud te noteren bij aflevering van de vervoerder of de levering te weigeren en neem onmiddellijk contact met ons op het volgende telefoonnummer: 31(0)70 3903136, zodat wij zo snel mogelijk voor een  vervanging kunnen zorgen. Wij behouden ons het recht voor om data en tijden van de levering ingeval van een uitzonderlijke gebeurtenis te veranderen.