Altijd Laag geprijsd        Voor 17u besteld = vandaag deur uit        Altijd Gratis verstuurd       Klein en groot bestellen       Originele platen

Nieuw Witte euro plaat

De witte euro plaat

De witte euro kenteken plaat wordt na de witte kentekenplaat het meest verkocht. Een witte euro kentekenplaat wordt gebruikt voor een aanhanger tot maximaal 750kg aan totaal gewicht. De bekende gele euro kentekenplaat wordt enkel uitgereikt voor de voertuig in kwestie en maximaal 2 stuks voor de voor en achterkant. De witte euro kentekenplaat mag echter onbeperkt worden uitgereikt. Let wel op dat de witte euro kentekenplaat hetzelfde kenteken nummer moet hebben als het voertuig zelf.

Gebruik witte euro plaat in buitenland?

Voor het buitenland mag de witte kentekenplaat ook gebruikt worden. De meningen of hiervoor een euro sticker zoals bij de gele kentekenplaat verplicht aanwezig moet zijn is erg verdeeld. Zelfs het RDW is daar ook niet eenduidig in. In het ene land mag u gewoon met de normale witte kentekenplaat rijden en in andere landen wilt men de euro sticker op de plaat hebben. De witte euro plaat is een witte kentekenplaat die is voorzien van een extra euro sticker welke u zelf kunt monteren op de plaat. Wij raden aan de sticker bij u te hebben in het buitenland zodat als u aangehouden wordt u de sticker erop kunt plaatsen.

Aanhanger of trailer kentekenplaat

Zoals bij de aanhanger is bij een trailer en carvan ook een witte euro kentekenplaat verplicht. De caravan hoeft pas een witte euro kentekenplaat gemonteerd te hebben als deze zwaarder is dan 750kg. Is deze lichter dan moet u de gele kentekenplaat monteren.

Om duidelijk te zijn elk ander voorwerp zoals fietsendragers etc moet u een witte kentekenplaat monteren als dit voorwerp het kenteken op het voertuig blokkeert. Het kenteken van het voertuig moet duidelijk leesbaar zijn.

Onze service

Witte plaat fabriceert voor u de officiële witte kentekenplaten met de al-bekende pers techniek. U krijgt bij de witte euro kentekenplaat een losse euro sticker voor op de plaat bij uw bestelling. Omdat wij dagelijks enorm veel platen persen en op tijd wegsturen is het ZEER belangrijk dat u het juiste kentekennummer invult. Wij controleren dit niet en het is de verantwoordelijkheid van de klant om deze juist in te vullen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Witte euro plaat

  • Model: Euro-plaat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49

Beschikbare opties:

Altijd Laag geprijsd        Voor 17u besteld = vandaag deur uit        Altijd Gratis verstuurd       Klein en groot bestellen       Originele platen