Altijd Laag geprijsd        Voor 17u besteld = vandaag deur uit        Altijd Gratis verstuurd       Klein en groot bestellen       Originele platen

Nieuw De witte plaat

De witte plaat

De witte kenteken plaat is de meest verkochte kentekenplaat in Nederland. Een witte kentekenplaat wordt gebruikt voor een aanhanger tot maximaal 750kg aan totaal gewicht. De bekende gele euro kentekenplaat wordt enkel uitgereikt voor de voertuig in kwestie en maximaal 2 stuks voor de voor en achterkant. De witte kentekenplaat mag echter onbeperkt worden uitgereikt. Let wel op dat de witte kentekenplaat hetzelfde kenteken nummer moet hebben als het voertuig zelf.

Gebruik witte plaat in buitenland?

Voor het buitenland mag de witte kentekenplaat ook gebruikt worden. De meningen of hiervoor een euro sticker zoals bij de gele kentekenplaat verplicht aanwezig moet zijn is erg verdeeld. Zelfs het RDW is daar ook niet eenduidig in. In het ene land mag u gewoon met de normale witte kentekenplaat rijden en in andere landen wilt men de euro sticker op de plaat hebben. U kunt deze euro plaat ook in onze shop vinden.

Aanhanger of trailer kentekenplaat

Zoals bij de aanhanger is bij een trailer en carvan ook een witte kentekenplaat verplicht. De caravan hoeft pas een witte kentekenplaat gemonteerd te hebben als deze zwaarder is dan 750kg. Is deze lichter dan moet u de gele kentekenplaat monteren.

Om duidelijk te zijn elk ander voorwerp zoals fietsendragers etc moet u een witte kentekenplaat monteren als dit voorwerp het kenteken op het voertuig blokkeert. Het kenteken van het voertuig moet duidelijk leesbaar zijn.

Onze service

Witte plaat fabriceert voor u de officiële witte kentekenplaten met de al-bekende pers techniek. Omdat wij dagelijks enorm veel platen persen en op tijd wegsturen is het ZEER belangrijk dat u het juiste kentekennummer invult. Wij controleren dit niet en is de verantwoordelijkheid van de klant om deze juist in te vullen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De witte plaat

  • Model: Witte-Plaat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,95
  • Excl. BTW: €13,18

Beschikbare opties:

Altijd Laag geprijsd        Voor 17u besteld = vandaag deur uit        Altijd Gratis verstuurd       Klein en groot bestellen       Originele platen